Карта за пазаруване0

Карта за пазаруване


Б. Артикули: 0

100% гаранция за удовлетворение. Ако не сте доволни от продукта, можете да го върнете след 14 дни! Можете да платите с наложен платеж, Pay Pal или кредитна карта.

ЗАМЯНА, РЕКЛАМАЦИЯ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

Стремим се да създадем най-добрите условия за пазаруване, но сме наясно, че понякога има ситуации, в които даден артикул не ви харесва и трябва да го замените, върнете или рекламирате.

Можете да замените, върнете или рекламирате поръчката си в рамките на 14 дни от получаване на пратката.

Преди да върнете пратката в нашия склад, ТРЯБВА да попълните онлайн формуляра.

Ще получите всички инструкции, включително адреса за връщане на пратката, на Вашия имейл адрес след попълване на формуляра за връщане. Ако не получите имейл или имате проблеми с попълването, свържете се с нас на: info@fenzy.bg

ПОПЪЛНЕТЕ ОНЛАЙН ФОРМУЛЯРА

1. Върнатият артикул трябва да бъде в състоянието, в което сте го получили.

2. Продуктът трябва да бъде върнат в неповреден и неизползван вид с всички оригинални етикети. В противен случай си запазваме правото да отхвърлим молбата за връщане на продукта.

3. От съображения за хигиена и здраве връщането на следните артикули е ограничено:

- Не приемаме връщане на обеци
- Банският може да бъде върнат само ако предпазното фолио не е премахнато.
- Обувките могат да се пробват само на закрито

Можете да изберете от следните опции:
1. Замяна на артикул
2. Възстановяване на сума 

1. ЗАМЯНА

В случай, че полученият артикул не отговаря на вашия размер, имате възможност да го замените за по-голям / по-малък или за всеки друг артикул от нашия уебсайт www.fenzy.bg.

Можете да върнете артикула, който искате да замените, не по-късно от 14 дни след получаване на пратката.

Ако искате да замените продукт, моля, попълнете онлайн формуляра за замяна с данните за продукта.

След попълване на онлайн формуляра, ще ви изпратим цялата необходима информация, включително адреса за връщане на пакета, на вашия имейл адрес. Ако не сте получили имейл или не сте успели да попълните онлайн формуляра, свържете се с нас на info@fenzy.bg.

ПОПЪЛНЕТЕ ОНЛАЙН ФОРМУЛЯРА

НУЖНО е да отпечатате онлайн формуляра, който ще получите в имейла, и го добевет към пратката. Ако формулярът не е приложен, ние си запазваме правото да удължим времето за обработка на върнатият продукт до 60 дни.

Повече за нашите условия можете да прочетете в Общите условия.

2. РЕКЛАМАЦИЯ

Ако сте получили грешен или повреден продукт, извиняваме се за оказаното неудобство! Ще се опитаме да разрешим проблема Ви възможно най-бързо.

В случай, че сте получили грешен продукт, моля, свържете се с нас на info@fenzy.bg

В случай, че сте получили повреден артикул, моля изпратете снимки на повредения / дефектен артикул на адрес: info@fenzy.bg

3. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

В случай, че не сте доволни от поръчката, имате право да заявите отказ и да поискате възстановяване на сумата по банкова сметка.

ПРЕДИ да изпратите пратката обратно, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО попълнете онлайн формуляра. Въведете банкова сметка (IBAN) и титуляр към сметката.

Ще получите всички инструкции, включително адреса за връщане на пратката, на Вашия имейл адрес след попълване на онлайн формуляра. Ако не получите имейла или не можете да изтеглите онлайн формуляра, свържете се с нас на: info@fenzy.bg

ПОПЪЛНЕТЕ ОНЛАЙН ФОРМУЛЯРА

НУЖНО е да изтеглите и отпечатате онлайн формуляра за връщане на продукт, който ще получите в имейл, и да го приложите към обратната пратка. Ако формулярът не е включен в пакета, ние си запазваме правото да удължим времето за обработка на върнатата пратка до 60 дни.

ВАЖНО:

Можете да върнете пратката с куриер по избор или Български пощи. За съжаление, ние НЕ поемаме разходите по обратната пратка, затова ви съветваме да изберете най-евтиния за вас вариант с опция за проследяване на пратката.

Моля, не избирайте услуга без възможност за проследяване и запазете товарителницата с номера за проследяване на обратната пратка, докато не ви възстановим покупната цена.

Ще възстановим покупната цена в рамките на 14 дни след получаване на обратната пратка в нашия централен склад в Словения.

Попълнете онлайн формуляра като въведете точна банкова сметка- IBAN (вижте примерния IBAN по-долу) и информация за титуляра на сметката (име, фамилия и адрес на титуляра на IBAN сметката).

В случай на неправилен IBAN, процесът на възстановяване може да бъде удължен до 60 дни.

Разходите за банкова транзакция в случай на възстановяване се покриват от Inteko d.o.o. и е безплатна за вас.

Ако предоставеният IBAN е неправилен или непълен, клиентът ще бъде таксуван с цената на повторната транзакция (5 €/9 BGN) при повторният превод. Благодарим Ви за разбирането.

Повече за нашите условия можете да прочетете в Общите условия.

приемам

Сайтът Fenzy.bg използва бисквитки, за да позволи по-добра навигация, без да съхранява никакви лични данни.