Свържете се с нас на: info@fenzy.bg

Карта за пазаруване0

Карта за пазаруване


Б. Артикули: 0

100% гаранция за удовлетворение. Ако не сте доволни от продукта, можете да го върнете след 14 дни! Можете да платите с наложен платеж, Pay Pal или кредитна карта.

Кои сме ние

КОИ СМЕ НИЕ?

Компанията Inteko d.o.o. със седалище в Словения, има повече от 30 години опит на пазара на текстил. Нашето начало датира от 1990 г., когато фирмата започва да се занимава с търговия на едро с текстилни изделия. С нашия богат опит открихме първия онлайн магазин Fenzy в Словения през 2016 г. и през следващите години успешно се разширихме на много европейски пазари. Към днешна дата вече присъстваме в 16 страни членки на ЕС.

ЗА КОМПАНИЯТА

Fenzy е международен уебсайт, управляван от компаният

Интеко д.о.о.
Шлап 3/E
5271 Випава
Словения
ДДС номер: SI62410105
Регистрационен номер: 531625100
Компанията е регистрирана в регистъра на окръжния съд на Нова Горица под номер: SRG 2573/94, акционерен капитал: 11 483,25 евро 

FENZY

Създадохме сайта Fenzy с цел да представим на съвременната жена удобни, достъпни и уникални модни дрехи и аксесоари, които ще подчертаят нейния характер и женственост.

Тъй като знаем, че всяка жена е уникална, сигурни сме, че в нашата колекция тя ще намери модел, което да подхожда както на нейната фигура, така и на нейния вкус.

Тъй като това е основната ни мотивация, ние се грижим нашият уебсайт да предлага възможно най-много различни дизайни и размери, за да направи всеки клиент доволен.

Тъй като следваме най-новите тенденции и искаме да контролираме качеството на нашите продукти и да гарантираме, че производството отговаря на всички европейски стандарти за качество, ние преместихме по-голямата част от производството в Тоскана, Италия, където нашите най-красиви колекции се правят от внимателно подбрани материали .

КОЛЕКЦИЯ "ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ"

Започнахме да развиваме собствена марка дрехи, наречена Fenzy, в шивашките ателиета на Тоскана. Дрехите Fenzy са уникални, налични в по-големи размери и изработени от естествени и рециклирани материали. С колекцията дрехи Fenzy се опитваме да се харесаме на всички възрасти, от най-младите до най-възрастните клиенти.

Колекциите, създадени в Италия, следват всички европейски стандарти за качество.

 

ВРЪЗКА С НАС

Ако искате да се свържете с нас относно вашата поръчка или ви е необходима повече информация за продукта и/или процеса на поръчка, ще се радваме да ви помогнем. Ние сме на ваше разположение по имейл.
E-mail: info@fenzy.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

От понеделник до петък от 8:00 до 16:00 часа.

АДРЕС ЗА ВРЪЩАНЕ

Можете да върнете поръчката в рамките на 14 дни от получаване на пратката на адрес:

INTEKO D.O.O.
MIRCE 14
5270 AJDOVŠČINA
SLOVENIJA

приемам

Сайтът Fenzy.bg използва бисквитки, за да позволи по-добра навигация, без да съхранява никакви лични данни.