Карта за пазаруване0

Карта за пазаруване


Б. Артикули: 0

100% гаранция за удовлетворение. Ако не сте доволни от продукта, можете да го върнете след 14 дни! Можете да платите с наложен платеж, Pay Pal или кредитна карта.

FENZY СЕ ГРИЖИ ЗА ЗЕЛЕНО БЪДЕЩЕ

Модната индустрия се смята за един от основните замърсители на околната среда, тъй като модните тенденции се променят много бързо, а необходимостта от нови колекции става все по-честа. Освен производството на материали и готови продукти, опаковането на пратките също е основен замърсител.

В нашата компания се грижим за околната среда и тъй като искаме модата и околната среда да вървят ръка за ръка, ние сме си поставили краткосрочни и дългосрочни цели, които ще помогнат за поддържането на чиста околна среда.

1. Намаляваме използването на пластмаси и пластмасови опаковки
Като част от екоинициативата, компанията намалява значително използването на пластмасови опаковки, предназначени за защита на дрехите и тяхната доставка. Постепенно заменяме пластмасата с екологично чиста рециклирана хартия и опаковки от рециклирана пластмаса или картон.

2. Използваме рециклирани опаковки, подходящи за многократна употреба
Опаковъчните торбички, в които изпращаме поръчки, са изработени от екологично чиста 100% рециклирана пластмаса, която е предназначена за многократна употреба и може да се използва от клиента, освен всичко друго, за връщане на стоката.

3. Вместо класически найлонови торбички, ние използваме рециклирани картонени кутии
Заменяме класическите пластмасови опаковъчни торбички с използването на картонени кутии от отпадъчна хартия. Кутиите допълнително предпазват стоките по време на транспортиране и гарантират, че продуктите достигат до клиента невредими.

4. Работим без хартия
Нашата цел е напълно да изоставим използването на хартиената фактура и формуляр за връщане на пратката през 2022 г. Клиентите ще получават фактури изключително в електронна форма и ще могат да попълват формуляра за връщане, замяна или жалба чрез онлайн формуляр намиращ се на нашия уебсайт www.fenzy.bg

Настоящото ни и най-голямо предизвикателство е да въведем промени в производството и използването на рециклирани текстилни материали.

При производството на нови колекции ще вземем предвид най-новите екологични тенденции, доколкото е възможно, и постепенно ще заменим съществуващите материали с еквивалентни или по-добри рециклирани материали. В допълнение към синтетичните рециклирани материали, по-голямата част от колекцията ще бъде направена от естествени материали с всички съответни еко-сертификати.

приемам

Сайтът Fenzy.bg използва бисквитки, за да позволи по-добра навигация, без да съхранява никакви лични данни.